Top Ad unit 728 × 90

Book an appointment with SetMore

News

recent
Book an appointment with SetMore

Pertemuan Ibubapa dan Pengurusan Pengajian di Mesir 2017

Pada 6,7 dan 8 Februari 2017, pihak Mauizah Resources telah mengadakan "Hari Terbuka Ibubapa dan Pengurusan di Mesir" bagi membincangkan pelbagai isu pelajar yang sedang menuntut ilmu di bumi Kinanah. 

Alhamdulillah, ramai daripada kalangan ibubapa yang hadir memberikan pelbagai cadangan dan idea bagi menambah baik kualiti perkhidmatan serta keselesaan pelajar-pelajar di Mesir.Pertemuan ini diadakan secara berkala bagi memastikan tujuan ibubapa dan peranan pihak pengurusan berjalan secara seiring. 

Mauizah Resources selaku wakil penyeliaan bagi ibubapa di Mesir sentiasa mahu memastikan kehendak ibubapa ditunaikan dengan sebaiknya. Kami telah wujudkan Grup WhatsApp secara khusus untuk ibubapa dan pengurusan, email dan laporan yang dihantar secara bulanan dan sebagainya. 

Moga-moga usaha setiap pihak mendapat berkat daripada Allah! Allahumma Amin!

Apa yang lebih penting, pelajar dapat belajar dengan baik dan menjadi penuntut ilmu yang kelak akan berguna kepada agama, bangsa dan negara!
Pertemuan Ibubapa dan Pengurusan Pengajian di Mesir 2017 Reviewed by Mauizah Resource on Wednesday, February 08, 2017 Rating: 5
Post a Comment
All Rights Reserved by Mauizah Resources | Perunding Pendidikan Timur Tengah © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.