Top Ad unit 728 × 90

Book an appointment with SetMore

News

recent
Book an appointment with SetMore

Tentang KamiDitubuhkan pada 2009 sebagai sebuah syarikat yang menawarkan sesi kaunseling untuk pelajar sekolah dan ibubapa bagi memudahkan proses lanjutan pendidikan dan latihan. Ia mula diasaskan pada waktu informasi pengajian ke Timur Tengah sangat terhad dan ramai orang tidak mengetahuinya.

Kami mempunyai pasukan perunding pendidikan dan pengurus yang berpengalaman membantu pelajar menyambung pengajian ke Timur Tengah khususnya di Mesir, Jordan, Maghribi, Arab Saudi, bahkan Qatar! Hubungi atau datang terus ke pejabat kami untuk mendapatkan kaunseling pendidikan dan peranjangan halatuju pengajian yang cemerlang dan tersusun!

Mauizah Resources (SA0314552U) merupakan sebuah syarikat bumiputera Muslim yang beroperasi di Malaysia dan beberapa buah negara Timur Tengah. Berdaftar dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia : SA0314552U.

Skop Perkidmatan


An educational consultant is an independent consultant who helps parents/students and organizations with educational planning. They are classed as "educational, vocational, and school counselors."

❶ Kami memberikan konsultasi pendidikan sama ada di peringkat rendah, menengah, kolej, universiti dan sebagainya.

Dewan bahasa mendefinasikan konsultasi sebagai: "Sebuah usaha bertukar-tukar fikiran dan pendapat untuk mendapatkan nasihat."

Justeru itu, kami akan berbincang dengan anda berkenaan saluran dan peringkat yang sesuai bagi anak-anak anda atau anda sendiri untuk sambung belajar.

❷ Disamping itu, kami juga bersedia memudahkan urusan anda untuk memohon ke tempat-tempat yang anda minati. Tetapi satu perkara penting perlu anda ingat ialah: Mauizah Resources bukanlah wakil rasmi bagi mana-mana universiti atau kolej. Jadi, kami hanya berusaha memohon mengikut prosedur yang diminta, manakala keputusan penerimaan adalah tertakluk penuh pada keputusan tempat pengajian berkenaan.

Alamat Pejabat


Pejabat Mauizah Resources,
9 AF, SU Mall, Jalan Bidara 8, Saujana Utama,
47000 Sungai Buloh, Selangor


Waktu Operasi


Isnin - Jumaat :  9 Pagi - 5 Petang
(Sila buat temujanji sebelum datang)

No Telefon


Telefon: 03-60397343
WhatsApp: 010-8678472

Perhubungan Maya


Facebook : https://www.facebook.com/mzresource
Email : mauizahrc@gmail.com
Tentang Kami Reviewed by Syihabudin Ahmad on Saturday, January 13, 2018 Rating: 5
Post a Comment
All Rights Reserved by Mauizah Resources | Perunding Pendidikan Timur Tengah © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.